Vrielink Transfers Import/Export
  

Aanvragen Textieldruk Offerte


TextieldrukkerijVrielink Transfers is buiten toeleverancier in de textieldrukkerij wereld ook een gespecialiseerde textieldrukker waar alles nog in eigen huis vervaardigd wordt zonder tussenkomst van derden, hiermee kunt u als klant erop rekenen dat wij supersnel en tegen de meest scherpe prijzen uw textieldruk orders kunnen uitvoeren.

Dankzij nauwe samenwerking met de grootste textiel leveranciers kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen met een zeer uitgebreid scala aan producten, in een oplage vanaf 25 stuks kunnen wij het drukwerk voor u verzorgen.

Met ons modern machinepark en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat om bijna elke vorm van textiel te bedrukken. Of het nu gaat om het bedrukken van caps, paraplu's of een polo.

Omdat u dus bij ons bij de bron inkoopt is Vrielink Transfers de perfecte partner voor elke vereniging, stichting of bedrijf.

Buiten het bedrukken van ons textiel ( zie Promo Textiel site ) heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen textiel aan te leveren ( loondruk ).Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

* verplicht

De nieuwe prijslijsten van de zeefdruk transfers en textiel zijn bekend en kunnen per mail worden toegestuurd.