Vrielink Transfers Import/Export
Nederlands English Deutsch

transfers

Duizenden verschillende uit voorraad geleverd.

machines

We leveren meer dan 100 verschillende transferpersen.

promotioneel textiel

Zeer ruim aanbod, super prijzen.

textieldruk

We bedrukken alle soorten textiel, ook loondruk mogelijk.

online shop

online shopDirecte toegang naar onze online shop!

U heeft nog geen login account, vraag het hier aan.

Wie zijn wij?


SHDQ TextieltransfersEigenlijk zouden we hier liever willen plaatsen wie we niet zijn, we zijn niet een bedrijf waar u zich als klant een nummer hoeft te voelen, voor ons is een prettig en persoonlijk contact met de klant een eerste vereiste, twentse nuchterheid misschien!?

Vrielink Transfers is opgericht in 1991, in 2009 zijn we verhuisd naar het huidige pand dat gevestigd is op het industriegebied "Molenkamp" te Borne waar we de productie van transfers, textieldruk en de verkoop en reparaties van transferpersen uitvoeren vanuit onze werkplaats en transferdrukkerij.

Ons primaire doel is een zo hoog mogelijk niveau van kwaliteit en service in de textieldruk industrie. In onze transferdrukkerij richten we onze ervaring en kennis op de productie van de hoogste kwaliteit textieltransfers waarbij we constant rekening houden met een betaalbare prijs.

Wij bieden u een aantal verschillende diensten, zoals grafisch ontwerp, productie en distributie van textieltransfers, promotioneel textiel, textieldruk machines als tevens ook textieldrukwerk voor de groothandel en de detailhandel.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van textiel zoals promotie-, bedrijfs-, merchandise en sportkleding, voor een compleet overzicht van de producten die wij voor u kunnen bedrukken klikt u in het menu op de PROMO TEXTIEL knop, hier treft u twee verschillende digitale catalogi aan die u in alle gemak kunt bekijken, heeft u uw eigen textiel dan is dit ook geen probleem, wij doen ook loondruk.
Wij zijn dus een allround bedrijf in de textieldrukkerij industrie waar alles onder een dak is geplaatst zodat u er van uit kunt gaan dat wij u supersnel en accuraat van dienst kunnen zijn, dus wat u van ons mag verwachten is hoogwaardig textieldrukwerk tegen de juiste prijs.
Wij wensen u veel succes op onze website, mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag van u, voor meer informatie vindt u onze adres gegeven op de contact pagina.Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

* verplicht

De laatste prijslijsten van de zeefdruk transfers en textiel kunnen per mail worden toegestuurd.